Home » Agenda/Nieuws » Week van de Toegankelijkheid 2019 » Wandeling rond Spiegelplas

Opening wandeling rond Spiegelplas

De Week van de Toegankelijkheid 2019

Een initiatief van Ieder(in), dit jaar onder andere in samenwerking met Natuurmonumenten,

met gratis activiteiten voor iedereen.

 

Natuurmonumenten maakt natuurgebieden toegankelijk voor mensen met een beperking met als thema: Onbeperkt genieten in de natuur.

 

Beleef de natuur zonder drempels. Prachtige routes en te gekke speelnatuurplekken van OERRR zijn nu ook toegankelijk voor mensen met een beperking.

Natuurmonumenten werkt aan het toegankelijk maken van 40 routes en 10 speelnatuurplekken. De routes en speelnatuur zijn ontwikkeld en getest met ervaringsdeskundigen.

Rondje Spiegelplas met de boswachter

DOET U MEE?

 

Platform Gehandicapten en Chronisch Zieken Hilversum nodigt u uit om deel te nemen aan deze gratis activiteit bij u in de buurt. Klik op onderstaande link voor meer informatie en inschrijven voor de activiteiten in de Week van de Toegankelijkheid.

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/horstermeerpolder/agenda/rondje-spiegelplas-met-de-boswachter#2019-10-09T14:00

 

Voor alle andere activiteiten in de Week van de Toegankelijkheid in de diverse Nederlandse natuurgebieden, kijk op de website: www.weekvandetoegankelijkheid.nl of de website van Natuurmonumenten www.natuurmonumenten.nl/onbeperktgenieten

 

Als u geen internet heeft of het lastig vind om een toegangskaart te regelen, neemt u dan contact op met Natuurmonumenten, telefoonnummer: 035 - 6559911.