Home » Doelstellingen » Mantelzorg » Mantelzorgdag

Dinsdag 10 november 2015 MANTELZORGDAG

 

Mantelzorgkoor “De Lichtpuntjes” zet, met onmisbare steun van de Lionsclub Hilversum en de gemeente Hilversum, op dinsdag 10 november 2015 de hilversumse mantelzorgers in het zonnetje.

 

Mantelzorgers zijn vaak langdurig en onbetaald bezig met de zorg voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Anders dan vrijwilligers kiezen ze er niet voor om dat te doen. Het overkomt ze omdat ze een emotionele band hebben met degene die de zorg nodig heeft. Dag in dag uit voor een naaste zorgen is zwaar, soms té zwaar. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mantelzorgers zwaarbelast of zelfs overbelast zijn.

 

Om deze onmisbare mensen zich nu eens even te laten ontspannen, te laten genieten, te belonen en te bedanken wordt hen op 10 november 2015 in de burgerzaal van het raadhuis een feestelijk programma aangeboden. Naast een hapje en een drankje en een heerlijke lunch, worden ze muzikaal in de watten gelegd door optredens van het mantelzorgkoor met medewerking van de rappers Youssef en Joey en “last but not least” Willeke Alberti.

Ook kunnen ze de expositie over Dudok in het raadhuis bezoeken.

De Lionsclub Hilversum en andere organisatoren streven er naar de mantelzorgers een onvergetelijke mantelzorgdag 2015 te bezorgen.

 

Mantelzorgers worden opgeroepen zich per telefoon of e-mail op te geven.

Alle mantelzorgers zijn welkom!

 

Opgeven kan bij:

 

Ria de Jong             035-7729370 of 06-26444433

 

Petra Scheffer         035-6242109 of pschefferdelange@upcmail.nl